Bejelentkezés

Gyárlátogatás és benchmarking klub a Bramac Kft-nél

A Bramac Kft. veszprémi telephelyén, az építőipari vállalat ügyvezető igazgatója, Miheller Gábor fogadta meleg vendégszeretettel a tagságot. A tanácskozást Andorka Miklós klasztermenedzser köszöntője nyitotta meg, aki egyben ismertette a Zöld Áramlat idei, második féléves programtervét.

A megnyitót követően a házigazda egy kisebb történelmi és gazdasági körutazásra invitálta a meghívott vendégeket, mely keretén belül betekintést kaphattunk a társaság megalakulásába és működésébe. Előadásából fény derült a Bramac név eredetére és arra, miként került be, a ma már több mint 30 éve Magyarországon is jelen lévő építőipari vállalat, a világszínvonalú és élvonalbeli termékek gyártóinak körébe. A cég és a veszprémi gyár bemutatását Fülöp Tamás gyárigazgató folytatta, így az érdeklődő közönség a vállalat műszaki működésének hátterébe is betekintést nyerhetett.

A szakmai programot egy izgalmas gyárlátogatás követte, mely során a gyakorlatban is megcsodálhattuk azt a folyamatosan fejlődő, precíz munkakörnyezetet ami a Bramac Kft. egész attitűdjét és felépítését jellemzi. A fürkésző tekinteteknek egy valódi, hamisítatlan „kulisszatitkok" élményben volt része.

A gyárlátogatást záró ízletes ebédet követően a vendégek megosztották egymás közt tapasztalataikat és gondolataikat, ezenfelül értekeztek a jövőben rejlő lehetőségekről is.


Notice: Use of undefined constant sitename - assumed 'sitename' in /home/httpd/www/mapi.hu/html/zoldaramlat.hu/index.php on line 57